Om then.dk

Om then.dk

Med afsæt i it-verden, er det lykkedes at skabe et anderledes produktionsselskab, end det vi ellers kender fra video-, og TV branchen. Stifter og CEO Bent Rønnes tekniske fundering stikker dybt i den viden, der er nødvendig for at kunne være med i den hurtigt skiftende tekniske verden. Med evnen til at forstå grundliggende principper i moderne IT, er det naturligt at udnytte teknologien til det yderste. Hermed opstår innovative videoproduktioner og livestreaming i topkvalitet, samtidig med at prisen holdes på et niveau, hvor alle kan være med. På den måde bliver kunden altid vinderen.

Livestreaming og videoproduktion er i dag mere aktuelt end nogensinde før. Det er en effektiv metode til at komme i kontakt med sine kunder, sine medarbejdere eller sit publikum på i en foranderlig tid. Then.dk kan være med hele vejen – fra ideudvikling og sparring til afviklingen af det endelige resultat. Med then.dk som samarbejdspartner, kan du og din virksomhed sikre, at modtageren får serveret professionelle billeder og god lyd.

Billedet skal nemlig komplimenteres af den bedste lyd. Helt tilbage fra sin ungdom har Bent Rønne spillet rockmusik, og været den drivende kraft i den tekniske del omkring lyden. I videoproduktion er lyden mindst ligeså vigtig som billederne, og lyden er derfor en grundsten i professionel videoproduktion.  Det er meget vigtigt for os, at tale fremstår klart og tydeligt selv i støjende miljøer og under forhold med dårlig akustik.

 

Bent Rønne
Bent Rønne
CEO then.dk

Kontakt os her

Har du spørgsmål til hvordan vi kan hjælpe dig eller vil du have et uforpligtende tilbud på din opgave?

Udfyld vores kontaktformular med en beskrivelse af din forespørgsel og så vender vi tilbage hurtigst muligt.