Professionel videoproduktion

Overvejer du at få fremstillet en professionel video, som du med stolthed kan vise overalt? Then.dk producerer professionelle videoer som kan bruges til:

• TV
• Hjemmeside
• Facebook
• YouTube
• ”in-store” display
• Biografspot
• På skærme i offentlige transportmidler
• Bannerreklame på websites.

then.dk har stor erfaring med følgende produktioner:

Droneoptagelser

Teaterforestillinger, foredrag og fortællinger
– Mange kameravinkler
– Professionel lyd

Konferencer
– Vi producerer reportager og konferencer

Firmapræsentationer
– Få lavet jeres egen firmapræsentation til at lægge på nettet

Bryllupper
– Skal brylluppet foreviges?

Konfirmationer
– Skal konfirmationen foreviges?

Hurtig adgang til jobsamtalen?

…Prøv et video CV!

Video CV’er bliver mere og mere populære for jobsøgende, der ønsker at skille sig ud fra mængden. Ja, faktisk anser mange ledere video CV’er som en ”døråbner” til arbejdsgiverne. Thomas Kantsø, chefkonsulent i djøf, siger bl.a. ”Jeg er løbende i dialog med direktører, kontorchefer og HR-chefer. Alle er enige om, at den jobsøgende skal ”show it”. Han forsætter, ”Vis hvordan du kan skabe værdi hos os. Et videoklip giver dig netop mulighed for at vise det, i stedet for at fortælle det i kedelige floskler på et stykke papir”.

Det er altså af afgørende betydning at du viser hvem du er, når du sender en jobansøgning.

Kunne du tænke dig at få produceret et professionelt video CV, der kan:

– vedlægges jobansøgninger
– placeres på Linkedin
– sendes til jobportaler
– deles på Facebook
– og meget mere

Hurtig adgang til jobsamtalen from then.dk on Vimeo.

Referencer

En dag på Charlottenlund travbane

Det professionelle netværk i hestesporten – EquiLink, kontaktede os tidligere på året, for at få produceret et sammendrag fra en eventdag på Charlottenlund travbane. Klummeskribenten Chris MacDonald, holdt et fantastisk foredrag. Mødedeltagerne var fabelagtige til at køre på Segways og vejret var utrolig dejligt … alt i alt en fantastisk dag at få lov til at dække og producere en video af.

En dag med EquiLink from then.dk on Vimeo.

Video i retrostil

For os er alsidighed vigtigt, og det er med til at forøge vores viden og ekspertise mest muligt. Derfor har det været naturligt for os at producere en S/H video bestående af et stillbillede, med bevægelige tekster i front. Vi har netop afsluttet arbejdet med en sådan video for Lotus-Bandet, der spiller 60’er og 70’er musik. Musik fra en tid hvor det meste foregik i S/H, og hvor pladecovers var noget man kunne holde i hånden, og udforske mens man lyttede til musikken. Bandet spiller musikken fra dengang, til både mormor og børnebørnene …det er lige som om at stilen oplever en sand retro.

En stort tak til Steen Rønne og Flemming Eiberg , for deres hjælp ved produktionen. Steen har stået for live-indspilningerne, og det er ham, der har givet lyden den naturlige og tidstro sound. Flemming har stået for fotooptagelserne i studiet i Værløse, og det er ham, der har haft blikket for at stilen rammer tiden.

Lotus-bandet promotion from then.dk on Vimeo.

Shrek audition i Tivoli

Det har været en sand fornøjelse at lave en reportage af Mastodonternes Shrek audition i weekenden. Der var mere end 350 unge mennesker igennem systemet, og vi fik lov til at følge et par stykker af dem. Du kan se, hvordan det gik til her.

Shrek audition Tivoli from then.dk on Vimeo.

Kontakt os her

Har du spørgsmål til hvordan vi kan hjælpe dig eller vil du have et uforpligtende tilbud på din opgave?

Udfyld vores kontaktformular med en beskrivelse af din forespørgsel og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

“then.dk leverede det flotteste stykke film af min performance jeg nogensinde har set.”

“Jeg kan huske tydelig  den første gang jeg brugte then.dk  Jeg var frygtelig nervøs. Jeg skulle tale for en fyldt falkoner sal og jeg ville gerne have publikums reaktion med på film. Jeg ville gerne have close up af os på scenen på film og jeg ville gerne have shots med, hvor både jeg og publikum var med på. Bent Rønne kom med hans filmhold, lyttede til mine ønsker, stillede de forskellige kameraer op og sagde nu var han klar. En dag senere var alt redigeret og klippet og Bent levere det flotteste stykke film af min performance jeg nogensinde har set.”

Asbjørn Jensen

talerne.dk